Even voorstellen


Welkom op de website van NTC-reizen! Mijn naam is Roy de Lange en ik ben sinds 2018 de trotse eigenaar van NOCTUA Thema- en Cultuurreizen. In 1999 ben ik mijn carrière als reisleider en touringcarchauffeur begonnen bij een gerenommeerde touroperator in Twente. Inmiddels beschik ik over 20 jaar ervaring in de reisbranche. In deze tijdspanne heb ik veel van Europa gezien en specialistische kennis vergaard over de geschiedenis van landen als bijvoorbeeld Frankrijk, Duitsland en België. 

 

Mijn gebied van interesse betreft de Eerste en Tweede Wereldoorlog waar ik mij nader in heb verdiept. Tevens heb ik verschillende groepsreizen verzorgd met deze beider thema's als uitgangspunt. De reacties van het publiek waren dermate positief dat ik deze kennis, in combinatie met andere toeristische vaardigheden, nu voor mijzelf heb ingezet als zelfstandig ondernemer. 

 

Ik nodig u graag uit om een kijkje te nemen bij onze reizen en dagtochten die ik heb samengesteld en gepubliceerd op deze website. Tevens ben ik als gids inzetbaar en kan ik indien gewenst een speciale reis voor u samenstellen. Hopelijk tot ziens!